Ankara'da kaçak araba parçası operasyonu!

27 Ocak 2024 Cumartesi 10:41
Ankara'da kaçak araba parçası operasyonu!

Operasyonların Ankara'nın Yenimahalle ve Mamak ilçelerinde gerçekleştirildiği açıklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda hayret verici sonuçlar ortaya çıktı.

SUÇLULAR PES DEDİRTTİ

Operasyonlar iki farklı şekilde gerçekleştirildi ve yapılan detaylı araştırmalar sonucunda tespiti sağlanan 5 kişi başarılı bir operasyon sonucu yakalandı. Söz konusu 5 kişi yapılan operasyon sonucu emniyet müdürlüğüne götürülürken kaçak yollarla ülkemize getirdikleri araç parçaları pes dedirtti.

Emniyet birimlerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucu 1 adet araç, 188 adet farklı markalarda araç motoru, 84 adet araç farı, 50 adet araç airbag, 31 adet araç göstergesi ve 11 adet araç şanzımanı ele geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.