Ankara'da şok eden ölüm!

31 Mart yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı olan eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

23 Mayıs 2024 Perşembe 14:39
Ankara'da şok eden ölüm!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde olan ve aday adayı olmak için görevinden istifa ederek CHP Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı olan Gülsün Bor, bulunduğu apartmanın 11. katından düşerek hayatını kaybetti.

Önceki dönem Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan Kiraz Gülsün Bor Güner (50), sabah saatlerinde Mutlukent Mahallesi Angora Evleri Sevdalı Patika Sokak’ta bulunan 12. kattaki evinin balkonundan düştü.

 Güner’in düştüğünü gören yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sev edildi. Sağlık ekipleri, Güner’in hayatını kaybettiğini belirledi. Güner’in cansız bedeni, ölüm sebebi belirlenmek üzere Keçiören’deki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Yakınları, vertigo hastası olan Güner’in psikolojik sorunları bulunduğunu iddia etti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

GÜLSÜN BOR KİMDİR?

Gülsün Bor, 1974 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ortaokulu TED Ankara Koleji, lise eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlayan Gülsün Bor, 1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu.

BULUNDUĞU GÖREVLER

Dünya Bankası'nda kısa dönemli danışman olarak çalışan Gülsün Bor. 2003 yılında tekrar Türkiye’ye dönerek Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü, İç Borç Yönetimi Dairesinde Şube Müdürü ve 2010 yılında, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde ekonomi müşaviri olarak atandı ve üç yıl süreyle görev yaptı.

SİYASİ HAYATI

2014 yılında Çankaya Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak 10 yıl görev yapan Bor, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, Çankaya Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı.

Gülsüm Bor, evli ve bir çocuk annesiydi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.