Ankara - İstanbul Hızlı Tren Hattı Trafiğe Kapatıldı!

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan ve büyük can kaybıyla sonuçlanan tren kazasının ardından, YHT hattı ile ilgili olarak geçici tedbir kararı açıklandı. Yoğun yağış sonrası selin demir hatlarına taşması üzerine Ankara - İstanbul demir yolu trafiğe kapatıldı.

28 Temmuz 2018 Cumartesi 09:53
Ankara - İstanbul Hızlı Tren Hattı Trafiğe Kapatıldı!

TCDD'ninyaptığı açıklamada “Bugün (27.07.2018) Kocaeli ili Körfez-Gebze istasyonları arası km 61+800 ile 65+000 arasında aşırı yağışın sele dönüşerek taşıdığı teressubatla birlikte demiryolu hattı üzerinden taşması nedeniyle saat 19.00’dan itibaren tren trafiğine kapatılmıştır” denildi.

Açıklamada, “Kapanan demiryolu hattının yeniden tren trafiğine açılması için çalışmalara başlanmıştır. Söz konusu demiryolu hattının kapanması nedeniyle; Ankara’dan saat 16.45, 18.20 ve 19.20’de Pendik’e hareket eden YHT yolcularıyla, Konya’dan saat 17.45’te Pendik’e hareket eden YHT yolcuları İzmit-Pendik arasında otobüslerle aktarma yapılmıştır. Pendik’ten saat 19.35 kalkışlı olup, Ankara yönüne giden YHT’nin yolcuları Pendik-İzmit arasında otobüslerle aktarma yapılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.