Ankaragücü Başkanı Koca Adliye'ye sevk edildi

12 Aralık 2023 Salı 09:44
Ankaragücü Başkanı Koca Adliye'ye sevk edildi

Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından sahaya inen ve hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, adliyeye sevk edildi.

Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 kişi adliyeye sevk edildi.

OLAYLAR NASIL BAŞLADI?

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 14. dakikada Morutan ve 90+7. dakikada Gaich'in attığı karşılıklı gollerle 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Karşılaşmanın 50. dakikasında Ankaragücü'nde Ali Sowe, 90+5. dakikada ise Çaykur Rizespor'da Emirhan Topçu ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Özellikle 50. dakikada hakem Halil Umut Meler'in Ali Sowe'a gösterdiği ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart göstermesi tribünler tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı ve bu dakikadan sonra karşılaşmada tansiyon yükselmeye başladı.

90+7. dakikada Çaykur Rizespor'da Halil soldan ortaladı ve ceza sahasında içerisinde Benhur kafayı vurdu. Seken topu Gaich boş filelere gönderdi ve son dakikada skor 1-1'e geldi. Golün ardından kısa bir süre sonra hakem Meler düdüğünü çaldı ve maçı bitirdi. Son düdüğün ardından sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yerde kalan Meler, taraftarların sert tepkilerinden ve sahaya attığı yabancı maddelerden dolayı dakikalarca sahayı terk edemedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.