ASIM BALCI’DAN MAMAK’A VİZYON PROJELER

11 Mart 2024 Pazartesi 12:44
ASIM BALCI’DAN MAMAK’A VİZYON PROJELER

Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Mamak’ta hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Ankara Milletvekilleri; Fuat Oktay, Jülide Sarıeroğlu, Orhan Yeğin, Ahmet Fethan Baykoç ile Kurtcan Çelebi, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve MHP Mamak İlçe Başkanı Murat Canöz’ün katıldığı programda Mamak’ta 31 Mart gecesi destan yazacaklarını ifade eden Asım Balcı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Mamak Belediye Başkan Adaylığı görevini bizlere tevdi etmesinin hemen ardından çalışmalarımıza başladık. Çok şükür sahadaki çalışmalarımız güzel gidiyor. İnşallah Cumhur İttifakı ile birlikte 31 Mart gecesi Mamak’ta güzel bir zafer elde edeceğiz. Tecrübemiz ve vizyonumuzla Mamak’ı daha ileriye taşıyacağız. Mamak için hazırız…” diye konuştu.

İSTİHDAMA VE EKONOMİYE KATKI SUNACAĞIZ
 

Mamak’ta hayata geçireceği projeleri de anlatan Asım Balcı, “ Mamak için çok özel ve güzel yatırımlar yapacağız. Mamak'ta ekonomiye, istihdama ve ticarete büyük katkılar sunacak projeler hazırladık. Kızılca Sanayi Sitesi, Mamak Organize Sanayi Bölgesi, Mezbahane ve Kurban Satış Alanı gibi projeler ile birlikte hayvancılık ve tarımı da kalkındıracak çalışmalarımız olacak. Sahadaki gözlemlerimizden de bu tür projelerle ilgili beklenti yüksek. İnşallah göreve gelir gelmez kolları sıvayıp, bu çalışmaları hayata geçireceğiz.” dedi.

ÇOCUKLARA VE GENÇLERE ÖZEL PROJELER
 

Projelerinin önemli bir bölümünü gençler ve çocuklar oluşturduğunu da dile getiren AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Bugüne kadar görev yaptığım tüm kurumlarda gençlere ve çocuklarımıza öncelik verdik. Mamak’ta da aynı misyonla hareket edeceğiz. Çocuklarımız için; kreşler, çocuk kulübü, sıfır atık okulu, çocuk köyü, yaşam vadisi yapacağız. Gençlerimiz için ise; gençlik kampı, gençlik merkezleri, kütüphaneler ve birçok sosyal proje yapacağız. Kısacası önümüzdeki süreçte Mamak Belediyesi en çok çocukların ve gençlerin belediyesi olacak.” şeklinde konuştu.

YEMYEŞİL BİR MAMAK

Mamak’a yeni dönemde 5 yıl içerisinde yaklaşık 1 milyon metrekare yeni yeşil alan kazandıracaklarını ifade eden Balcı, “Mamak’ta mahallelerimize 70 yeni park yapacağız. Bunların yanı sıra Mamaklı hemşehrilerimizin nefes alacağı; Yaşam Vadisi, Hüseyin Gazi Mesire Alanı, Şehit Hamza Sülün Millet Bahçesi ve Meyve Ormanları gibi dev yeşil alanları da kentimize kazandıracağız.” diye konuştu.

SÖZLERİMİZİN HEPSİNİ TUTACAĞIZ”

Hazırladıkları vaatlerin yer aldığı kitapçıkta ne varsa hepsinin yapılacağını dile getiren Doç. Dr. Asım Balcı, “Kültür merkezleri, semt pazarları, yeşil alanlar, kreşler, cemevi, kütüphaneler, gençlik merkezleri, spor merkezleri, mahalle konakları, kentsel dönüşüm ve daha fazlasını Mamak’ta biz yapacağız. Projelerimizin yer aldığı kitapçıktaki tüm sosyal projeleri ve yatırımları tecrübemiz ve vizyonumuzla biz yaparız… Verdiğimiz sözlerin hepsini tutacağız. Yapamayacağımız işlerin zaten sözünü vermeyiz.” görüşünü belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.