ATO Başkanı Baran'a akaryakıt bayilerinden ziyaret!

Ankara'da bulunan akaryakıt bayileri işletmecileri, ATO Başkanı Gürsel Baran'ın ziyaret etti, yüksek kredi kartı komisyon oranları nedeniyle yaşadıkları sorunları dile getirdi.

07 Şubat 2024 Çarşamba 14:07
ATO Başkanı Baran'a akaryakıt bayilerinden ziyaret!

ATO’nun 51 No’lu Akaryakıt Tesisleri, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'a ziyarette bulundu. Sektörün sorunlarını dile getiren akaryakıt işletmeleri, özellikle kredi kartı komisyonlarının yüksekliğine değindi. 

ATO’nun 51 No’lu Akaryakıt Tesisleri, Petrol ve Petrol Ürünleri Meslek Komitesi Başkanı Ali Cem Cantekin, Komite Meclis Üyesi Abdül Fettah Doğan, Komite Üyeleri Gökhan Carda ve Mustafa Haluk Şenpolat tarafından Başkan Baran'a makamında ziyarette bulunulurken, ziyaret ardından Baran tarafından yazılı açıklama yapıldı. 

Yazılı açıklamada Baran, bayilerin kredi kartı komisyon oranlarının en aşağı düzeye indirilmesini beklediklerini belirtirken, düşük kar marjları  ile çalışmak zorunda kaldıklarını ve yüksek komisyon oranları nedeniyle sıkıştıklarını da ifade etti. 

BARAN'DAN BANKALARA ÇAĞRI 

Bankalara çağrıda da bulunan Başkan Baran, akaryakıt sektörü başta olmak üzere tüm sektörlerde ve işlemlerde kredi kartı komisyon oranlarının en aşağı düzeye çekilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Yazılı açıklamasında son olarak Gürsel Baran, yazar kasaya teşvikte de bulundu. Akaryakıt sektörünün bir yandan da yeni nesil yazar kasaya geçiş sürecinde olduğunu ve bayilerin, yazar kasaya geçiş ile maliyetlerin vergiden düşmesinin desteklenmesini beklediklerini söyleyen Baran, akaryakıt bayilerinin sorunlarını bir kez daha gündeme getirmiş oldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.