Başkan Şimşek açıkladı… Gölbaşı’na yeni sanayi sitesi

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı Belediye Başkan adayı ve mevcut belediye başkanı Ramazan Şimşek, kurulacak yeni sanayi sitesinde esnafın kira öder gibi işyeri sahibi olacağını açıkladı.

28 Mart 2024 Perşembe 10:57
Başkan Şimşek açıkladı… Gölbaşı’na yeni sanayi sitesi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Oğulbey bölgesinde 430 dönümlük araziye yapılacak yeni sanayi projesiyle, esnafı kira öder gibi iş yeri sahibi yapacaklarını açıkladı.

 Başkan Şimşek, Oğulbey Mahallesi, Konya Yolu üzerinde kurban pazarına yakın bir konumda TOKİ iş birliğiyle yapılması planlanan yeni sanayi bölgesini duyurdu.

“Gölbaşı'ndaki sanayi esnafımıza müjdemiz var!” ifadelerini kullanan Başkan Şimşek “Cumhur İttifakımızın gücü Gölbaşı Belediyemizin imkânlarıyla, TOKİ başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda 430 dönümlük arazimizi Gölbaşı Belediyemize tahsisini yaptık. Allah nasip ederse Gölbaşı Belediyesi imkânlarıyla yeni sanayi bölgemizi yapıp, siz değerli sanayi esnafımızı kira öder gibi iş yeri sahibi yapacağız.” dedi.                                                                                                                                         

Başvurular, belediyenin ana binasında bulunan Hilal Masa'dan yapılabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.