Biteceği Tarih Belli Oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Başkent’te inşaatı uzun zamandır devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binasının durumuna ilişkin bilgi verdi.

11 Kasım 2017 Cumartesi 14:38
Biteceği Tarih Belli Oldu!

Özhaseki, binanın inşaatının geniş bir alanda, konser ve koro salonları şeklinde düzenlenerek başladığını söyledi. CSO binasının inşaatı bittiği zaman ANKARAnın büyük bir ihtiyacına cevap vereceğini anlatan Özhaseki, “Çok güzel bir görüntüsü var. Geriden bakıldığı zaman mimari ve siluet olarak diğer binalardan farklılığını hissettiriyor. Hoş bir salon olarak ortaya çıkacak. İnşallah 2019'un ortalarında, iki seneye kalmadan Ankara böyle bir sosyal tesise kavuşmuş olur” diye konuştu.

ZİYARETTE TALİMAT VERMİŞTİ

Yaklaşık 2 ay önce CSO binası inşaatını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, girişine Ankara’nın en büyük meydanının inşa edileceği 154 bin metrekare üzerine kurulu Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve koro çalışma binalarının mart 2019’a kadar yetiştirilmesi talimatını vermişti.

Kaynak:Hürriyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.