Burhan: “Ortaya Belge Koymayan Ahlaksızdır”

21 Mart 2024 Perşembe 12:52

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100 ekranlarından Turgut Altınok’un malvarlığı ile ilgili manipülatif haberleri yapan yayın organlarına seslendi. Burhan: “ Altınok’un mal varlığında her hangi bir usulsüzlük varsa ben de yakasına yapışırım ama ortaya belge koymayanlar ahlaksızdır” dedi.

TV100 ekranlarında Gürkan Hacır İle Taksim Meydanı Programına katılan Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Turgut Altınok’un mal varlığı ile ilgili manipülatif haber yapan yayın organlarını eleştirdi. Gazeteciler Bahar Feyzan ve Barış Yarkadaş’ın söylemleri üzerine açıklamada bulunan Burhan şu ifadeleri kullandı.
“Sayın Turgut Altınok diyor ki: Benim mal varlığımla ilgili kamudan, belediyeden herhangi bir gayrimeşru edinimim varsa bu belgeyi ortaya koyun, ortaya koymayan ahlaksızlık yapıyor. Ben de diyorum ki: Eğer Turgut Altınok'un mal varlığında, ben Turgut Altınok destekleyen birisi olarak söylüyorum, bir tane belge ortaya koysunlar, ilk önce bir gazeteci olarak gidip yakasına ben yapışacağım. Eğer babasından, annesinden miras kalmışsa, ortada yolsuzluk, usulsüzlük yoksa, kamu dolandırılmamış ise Turgut Altınok’un o mal varlığı anasının ak sütü gibi helaldir. Ortaya belge koymayanlar ise ahlaksızdır. Belgeyi koyun ben de sizinle gideyim peşine düşeyim”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.