Esnaf Dostu Belediye

07 Haziran 2024 Cuma 09:57
Esnaf Dostu Belediye

Mamak Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı toplantısının 4. Birleşimi, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan Başkanlığında gerçekleşti. 6 maddelik gündemin karara bağlandığı toplantıda, alınan 5 karar oy birliğiyle kabul edilirken bir madde de geldiği şekliyle reddedildi. Alınan kararlar doğrultusunda, Mamaklı esnafların ihtiyaçları belirlenerek, esnafa daha iyi hizmet sunmak için çalışmalar yapılacak. Kimsesiz ve engelli vatandaşlar adına yapılan hizmetler artırılarak devam edecek.

 

 

Engellilerin hayatı kolaylaştırılacak

Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan Başkanlığında toplanan Mamak Belediye Meclisi, yapılan yoklamanın ardından 6 maddeyi görüştü. Önceki toplantıya ait tutanak özeti, 5 Sayılı Dış İlişkiler Komisyon Raporu, 5 Sayılı Esnaf Komisyon Raporu, 5 Sayılı Yaşlı, Kimsesizler ve Sosyal İşler Engelliler Komisyon Raporu, 5 Sayılı Alt Yapı Komisyon Raporu ve 5 Sayılı İsimlendirme Komisyon Raporu mecliste karara bağlandı. Mecliste alınan karara göre her yönüyle yaşanabilir, erişilebilir ve engelli dostu bir ilçe olmak adına yapılan çalışmalar artırılarak, belediye tarafından hayata geçirilen tüm alt ve üst yapı hizmetleri engelliler düşünülerek yapılacak.

 

Esnafla iç içe

Belediye olarak yapılan hizmetlerle esnafların konforu düşünülürken, esnaf dostu belediye kimliği ile esnafla iç içe hizmet anlayışı sürdürülecek.  Esnaflarla istişarelerde bulunularak,  esnafın ihtiyaçları belirlenecek.

 

Mamak Belediye Meclisi Haziran Ayı’nın son toplantısını 7 Haziran Cuma günü saat 17.00’da yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.