Halk Ekmek Genel Müdürü Sarıduman’dan Maaş Vurgunu Haberlerine Cevap!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Genel Müdürü Ahmet Sarıduman’ın bugün bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan maaş vurgunu haberlerine cevap geldi.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 13:38
Halk Ekmek Genel Müdürü Sarıduman’dan Maaş Vurgunu Haberlerine Cevap!

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bügün Sözcü gazetesi ve bazı internet sitelerinde yer alan haberlere göre başta genel müdürümüz ve Ankara Halk Ekmek Fabrikası Yöneticilerinin maaşlarıyla ilgili olarak birtakım gerçekten uzak iddilara yer verilmiştir.

Bu yazı ve yayınlarda yer alan; seçim öncesinde genel müdür ve yöneticilerinin maaşlarına yüksek oranlarda zam yapıldığı iddiası kesinlikle doğru değildir.

Halk Ekmek Genel Müdür ve yöneticilerine en son maaş zammı diğer tüm işletmelerde olduğu gibi belediye yönetiminin onayı doğrultusunda şubat ayı başında yapılmıştır.

Bu dönemde genel müdüre yapılan zam oranı ise 7.81, Genel Müdür yardımcısı ve diğer yöneticilere yapılan zam oranı ise yüzde 20.7’dir. Bu zam neticesinde genel müdür net maaşı 12 BinTL’ye, Genel Müdür Yardımcılarının net maaşları ise 7 BİN 250TL’ye yükselmiştir. Bu Konuda gereken bütün hukuki tedbirler alınacak ve gereği yapılacaktır”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.