Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan dernekleri ziyaret etti

11 Mart 2024 Pazartesi 13:09
Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan dernekleri ziyaret etti

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan Çankırı Kızılırmak Kavlaklı & Güney Kışla Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, Çankırı Kızılırmak Kavlaklı & Güney Kışla Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi.

Çaldıran Zümrüt Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Çankırı Kızılırmak Kavlaklı & Güney Kışla Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya gelen Zafer Çoktan dernek çalışamları hakkında bilgi alarak sorun ve taleplerini dinledi.

Programda konuşan Zafer Çoktan, “Daha güçlü bir Keçiören için, vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarını doğru tesbit edebilmek amacıyla dernek ve STK'larla iş birliği içerisindeyiz. Çankırılı hemşerilerimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Çoktan, 31 Mart seçimleri sonrasında da derneklerin ihtiyaç ve taleplerine göre yeni projelerle yanında olacaklarını belirtti.

Son Güncelleme: 11.03.2024 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.