KEÇİÖREN’DE BEYAZ ÖRTÜNÜN GÜZELLİĞİ

Ankara genelinde etkisini hissettiren kar yağışı Keçiören’deki kartpostallık görüntüleriyle görenleri kendine hayran bıraktı.

15 Ocak 2021 Cuma 14:18
KEÇİÖREN’DE BEYAZ ÖRTÜNÜN GÜZELLİĞİ

Ankara genelinde etkisini hissettiren kar yağışı Keçiören’deki kartpostallık görüntüleriyle görenleri kendine hayran bıraktı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Kar yağışı başlar başlamaz yol ve kaldırımlarımızda küreme ve tuzlama çalışmalarımızı başlattık.  Bir yandan da kar yağışının ilçemizde oluşturduğu kartpostallık manzaralar var. Beyaz örtü ilçemizdeki güzelliklerle birleşince keyifli bir seyir imkânı sundu.” dedi.

Ankara’da hakim olan kar yağışıyla birlikte Keçiören’deki cadde ve sokaklar tamamen beyaz örtüye bürünürken Keçiören Belediyesi tarafından yenilenen park, bahçe ve rekreasyon alanlarında kartpostallık görüntüler oluştu. Karın eşsiz manzarasını cep telefonlarıyla ölümsüzleştirmek isteyen Keçiörenliler de ortaya çıkan güzelliklerin keyfini çıkardı.

TELEFERİKLE KUŞBAKIŞI KAR KEYFİ

Kar manzarasını kuşbakışı izlemek isteyen Ankaralıları Keçiören’deki teleferikle seyahat etmeye davet eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “2008 yılında hizmete soktuğumuz teleferiğimiz Kalaba Kent Meydanı’mızı, belediye binamızı, Atatürk Botanik Bahçe’mizi, Estergon Kale’mizi, yapım aşamasında olan Cumhuriyet Kule’mizi net bir şekilde görme imkânı sağlıyor.  20 dakikalık seyahat süresiyle kışın kar yağdığında ise beyaz örtünün altında kalan kartpostallık Keçiören’i ayaklarınızın altına seriyor. Bu eşsiz keyfe ortak olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Keçiören’e bekliyoruz” ifadelerini kullandı.​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.