Keçiören’de Şok Kulis!

03 Ağustos 2023 Perşembe 09:17
Keçiören’de Şok Kulis!

KEÇİÖREN ADAYINI ARIYOR!
2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Turgut Altınok Keçiören’den aday olmazsa yerine gelebilecek isimler Ankara kulislerinde şimdiden konuşulmaya başladı.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, "Görev verilirse hazırız. Projelerimiz hazır. Ankara'yı biliyoruz. Ankaralılar bizi biliyor. Yavaş'tan sonra Ankara'ya ok gibi biri lazım" açıklaması yaparak Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olabileceğinin sinyalini vermişti. 
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kulisler hareketlendi. Turgut Altınok’un açıklamaları sonrası Keçiören ilçesi ’de hareketlendi. Altınok’un Keçiören’den aday olmaması durumunda İlçeden aday gösterilecek isimlerin başında Keçiören Eski Belediye Başkanı Mustafa Ak geliyor.  Başkanlığı döneminde başarılı projelere imza atan Ak, Keçiören’de yeniden başkan olabilir değerlendirmeleri yapılıyor. Mustafa Ak yenide aday olursa şaşırmayın.
 
Bir diğer önemli isim ise Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal geliyor. 1976/ Çanakkale doğumlu Fatih Ünal Hukukçu kimliği ile biliniyor. Ankara’da birçok sivil toplum kuruluşunun kurulmasında görev alan Ünal’ın ismi Keçiören’de aday olarak konuşuluyor.
 

Yine Ankara kulislerinde yerel seçimlere ilişkin yapılan değerlendirmelerde Keçiören İlçesi’nde ismi en çok konuşulanlardan biri de Nihat Özçelik. Uzun yıllardır çeşitli vakıf, dernek ve siyasi partilerde görev alan Özçelik için yine aday olabilir deniliyor. Nihat Özçelik 2019 yerel seçimlerinde de aday adaylığını açıklamış ama Turgut Altınok AK Parti tarafından aday gösterilmişti.

Keçiören Belediye Başkanlığına aday olarak adı geçen isimlerden biri de AK Parti İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan. Ankara Kaleciklidir. Avukat olan ve 1974’ten beri Keçiören Osmangazi Mahallesi'nde ikamet eden Çoktan, Meclis üyeliği de yaptığı Keçiören’de 2018 yılı Aralık ayında Ak Parti İlçe Başkanlığı’na tekrar atanmış olup, görevi hale devam etmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.