“KPSS GENEL TEKRAR KAMPI”

22 Mayıs 2024 Çarşamba 13:23
“KPSS GENEL TEKRAR KAMPI”

Ankara Büyükşehir Belediyesi eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği projelere devam ediyor. Benim Hocam Yayıncılık ile yapılan iş birliği kapsamında 10 gün sürecek olan  “KPSS Genel Tekrar Kampı” başlıyor.  25-30 Mayıs Genel Yetenek- Genel Kültür, 31 Mayıs- 5 Haziran Eğitim Bilimleri şeklinde düzenlenecek olan kamp Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrenci dostu uygulamalarına devam ediyor.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının sınav ücretlerini karşılamak, çeşitli hazırlık sınavları düzenlenmek gibi pek çok projeyi hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek öğrenciler için harekete geçti.

 

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN YOĞUN KATILIM

Bu kapsamda Benim Hocam Yayıncılık ile yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “KPSS Genel Tekrar Kampı” başlıyor.

25-30 Mayıs Genel Yetenek- Genel Kültür, 31 Mayıs- 5 Haziran Eğitim Bilimleri şeklinde düzenlenecek olan kampa Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda öğrenci katılacak. Geçtiğimiz yıllarda yoğun katılım sağlanan kamp Atatürk Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Eğitim kampı her gün 09.00- 18.00 saatleri arasında yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.