“LONDRA’DAKİ EVİ HANGİ PARAYLA ALDI?”

28 Mart 2024 Perşembe 10:05
“LONDRA’DAKİ EVİ HANGİ PARAYLA ALDI?”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, gazetecilerin soruları üzerine Yavaş’a yönelik, “Londra’daki kızına kurduğu şirketin ortaklıklarını açıklasın! Siz sorun ona Londra’ki şirketi kızına hangi para ile kurduğunu sorun. Londra’dan daireyi hangi para ile aldığını sorun” dedi.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, bir program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Altınok, kendisi hakkındaki Antalya’da 600 dairesinin bulunduğu iddialarının sorulması üzerine şöyle konuştu:

HEPSİ TAZMİNATLARINI ÖDEYECEKLER

“Londra’daki kızına kurduğu şirketin ortaklıklarını açıklasın! Siz sorun ona Londra’ki şirketi kızına hangi para ile kurduğunu sorun. Londra’dan daireyi hangi para ile aldığını sorun. Turgut Altınok adına niye bir tapu çıkaramadı? Yalanını aslında orada ifşa etti. Bunların hepsi tazminatlarını ödeyecekler, yalan, çamur, iftira. Hanı Altınok adına 600 tane daire vardı hani tapularını çıkaramadı. Yalan söylüyorlar siz de yalan üzerine bize soru soruyorsunuz. Ben değil Yavaş istifa etmeli iddiasını ispat etmediği için ve söylediği yalanları, çamurları ve iftiraları ispat etmediği için bana değil ona sorun. Zerre onuru varsa onun istifa etmesi lazım..

“ZERRE AHLAKLARI VARSA ÖZÜR DİLEMELERİ LAZIM”

Turgut Altınok diye var mıydı bir belge ve gördünüz mü bir tapu? Altınok adına Antalya’dan varsa tapu bulun getirin istifa etmeyen namert ve şerefsizdir ama bunu iddia edip hala istifa etmeyenler de namert ve şerefsizdir dedim. Hem yalan söylüyorlar hem ispatlayamıyorlar hem de attıkları çamurun içinde boğuluyorlar. Antalya’da Turgut Altınok diye bir tapu yok bunların özür dileyip istifa etmesi lazım. Zerre ahlakları edepleri varsa sana yalan söyledik iftira attık sana özür diliyoruz demeleri lazım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.