Matbaacılar iftarda buluştu

29 Mart 2024 Cuma 12:40
Matbaacılar iftarda buluştu

Ankara Matbaacılar Esnaf Odası ve Ankara Matbaacıları Derneği tarafından CP Ankara Hotel'de düzenlenen geleneksel iftar programında; başkent matbaa ve ambalaj sektörünün tüm paydaşları bir araya geldi. İftar programına; Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekilleri Muhittin Köksal ve Mehmet Ali Okumuş ile YKÜ İrfan Çinkaya'nın yanı sıra Ankara Ticaret Odası ve Ankara Sanayi Odası matbaa meslek komitelerine üye çok sayıda davetli, Ankara'nın önde gelen matbaa ve ambalaj sanayicileri de katılım gösterdi.

Ankara Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz açılış konuşmasında, Ramazan ayının aynı zamanda birlik ve beraberlik demek olduğunu, kardeşlik, dayanışma, hoşgörü ve sevgi ile bütünleşme ayı olduğunu vurguladı.

Gürbüz, "Amacımız sadece bu akşam iftar açmak; yemek yemek değil. Bu mübarek günde ulaşabildiğimiz tüm matbaacı meslektaş dostlarımızla, tedarikçilerimizi ve sektör mensuplarımızı yılda bir defa da olsa bir araya getirmek, tanıştırmak ve kaynaştırmaktır. Bu birlikteliğin, kırgınlıkların ve dargınlıkların ortadan kalkması için bir vesile olacağına inancımız tamdır. Bu güzel ortamın, bu kaynaşmanın oluşumu odamız bütçesinden karşılanmamaktadır. Bu güzel ortamın sağlanmasında maddi ve manevi katkıda bulanan gönül dostu meslektaşlarımıza, tedarikçilerimize Ankara Matbaacıları adına, yönetim ve denetim kurullarım adına çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum. Samimiyetle ve fedakarlıkla matbaacılık mesleğinin yükünü omuzlamış kadim dostlarıma, kıymetli meslektaş yol arkadaşlarıma katılımları için teşekkür ediyor ve hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.