MKE Ankaragücü oyuncusundan kötü haber

24 Nisan 2024 Çarşamba 13:18
MKE Ankaragücü oyuncusundan kötü haber

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşan MKE Ankaragücü'nden kötü haber geldi. Kulüp, Olimpiu Morutan'ın sakatlık yaşadığını duyurdu.

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşırken Olimpiu Morutan sakatlık yaşadı ve maç sırasında aşil tendonu koptuğu açıklandı. Müsabakanın 83. dakikasında oyundan çıkan 25 yaşındaki futbolcu için MKE Ankaragücü kulübü sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme paylaştı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Beşiktaş JK karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Profesyonel Futbol A Takım futbolcumuz Olimpiu Morutan'ın sağ aşil tendonunda kopma tespit edilmiştir. Futbolcumuzun en kısa sürede operasyon geçireceği belirtilmiştir." denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.