Pursaklar Belediyesi 364 genç kızı Çanakkale Gençlik Kampına gönderdi

Pursaklar Belediyesi ilçedeki genç kızlar için önemli bir sosyal hizmete daha imza attı. Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru kapsamında ilçede ikamet eden 14-18 yaş aralığındaki 364 genç kızı Çanakkale Eceabat Gençlik Kampına gönderdi.

25 Ocak 2024 Perşembe 10:50
Pursaklar Belediyesi 364 genç kızı Çanakkale Gençlik Kampına gönderdi

3 gün sürecek ve Pursaklarlı genç kızları günlük hayat ve okul stresinden biraz olsun uzak tutmak amacı ile düzenlenen bu organizasyon memnuniyet ile karşılanmış, genç kızlar hızlıca belirlenen adrese başvurularını gerçekleştirmeye başlamıştı. Başvuru sürecinin tamamlanması sonucunda 364 genç kız bu sabah Çanakkale'ye uğurlandı.

Genç kızları uğurlamaya gelen aileleri ile birlikte hazır bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “364 genç kızımızı Çanakkale Kampına uğurladık. Hepsi çok mutlu ve heyecanlı. Aileler ile birlikte sağ salim gidip gelmeleri için dua ettik. Yolları açık olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.