Serhat Oğuz’a Kahramankazan’da Sevgi Seli

27 Şubat 2024 Salı 11:55
Serhat Oğuz’a Kahramankazan’da Sevgi Seli

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden AK Parti’den belediye başkan adayı oldu. Kahramankazan’da projeleriyle halkın büyük beğenisini toplayan Oğuz, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Geçtiğimiz dönemde Kahramankazan’da belediye başkanlığı yapan ve devasa projelere imza atan Serhat Oğuz 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile yola devam dedi. 5 yıl boyunca ilçeye devasa projeler kazandıran Oğuz, seçim çalışmalarında vatandaşın yoğun sevgisiyle karşılaşıyor. Son olarak Kahramankazan’ın 3 ilçesini daha doğalgaza kavuşturan Oğuz sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

İnandık Hakk'a Güvendik Halk'a... Çıktığımız bu kutlu yolda Erzurumlu kardeşlerimizin de desteklerini ve dualarını aldık. AK davamıza güçlü omuzları samimi duaları ile desteklerini esirgemeyen başta misafirperverlikleri için Murat Bozkurt kardeşimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Kahramankazan için ‘Bir’iz Kahramankazan Biz’iz…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.