Seymen oyunlarına Rektör Yülek de eşlik etti

22 Mayıs 2024 Çarşamba 13:06
Seymen oyunlarına Rektör Yülek de eşlik etti

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Haftalık Seymen Çalışmasına konuk olarak katılan OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ve beraberindekiler, keyifli geçen dakikalara ortak oldu.  

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka yönetiminde Ankara Konağı Başkent Salonu'nda gerçekleşen ve Genel Başkan Dr. Metin Özaslan'ın da hazır bulunduğu çalışmada, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Murat Yülek de Seymen oyunlarına eşlik etti. 

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek'in  Seymen çalışmasına katılımlarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Ankara Kulübü Çankaya Şube olarak OSTİM Teknik Üniversitesi'nde Sayın Rektörümüzün de aralarında bulunduğu öğrenci ve öğretim üyelerinden oluşan bir gruba Seymen eğitimi veriyoruz. Sayın Rektörümüz Ankara'mızın sembolü, kadim geleneği Seymenliğe oldukça ilgili. Ankara Kulübümüze ziyaretleri ve çalışmamıza katılarak bizleri onurlandırdığı için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan da OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ve beraberindeki heyeti misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Konuşmasında Seymenlik geleneği hakkında bilgi veren Özaslan, "Ankara Kulübü Derneği olarak,  Seymenlik geleneği başta olmak üzere Ankara'nın kadim tarihi kültürel değerlerinin korunup yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması adına ele aldığımız kapsamlı çalışmalarımızı dikkatle sürdürüyoruz. Ankara Kulübü çatısı altında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza katılımlarıyla güç katan, sorumluluk alıp emek veren, katkı sunan, her açıdan değer katan herkese şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek de  konuşmasında, Ankara Kulübü Derneğini, Seymenlik geleneği başta olmak üzere Ankara'nın değerlerinin korunması ve yaşatılması hususunda gereken çalışmalarda bulunmayı ilke edinmiş olmasından dolayı takdirle karışladıklarını ifade etti.  Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka yönetiminde üniversitelerinde  Seymen eğitimi almaya devam ettiklerini de sözlerine ekleyen Yülek,  bundan dolayı da büyük keyif aldıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından devam eden Seymen çalışmasında (eğitim) OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile birlikte hüdayda oyunu oynadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.