Sincan'da minibüs şoförü içi para dolu cüzdanı sahibine ulaştırdı

12 Ocak 2024 Cuma 12:38
Sincan'da minibüs şoförü içi para dolu cüzdanı sahibine ulaştırdı

Dün akşam saatlerinde, Ulus-Sincan hattı minibüsüne binen ismi henüz öğrenilemeyen bir kadın, içerisinde 20 bin TL, 1000 Euro ile pasaport, uçak bileti ve çeşitli değerli evraklar bulunan cüzdanını unuttu. 06 J 1781 plakalı minibüsün şoförü Üzeyir Tanrıverdi, Sİncan Merkez'de yolcuları indirdikten sonra koltuklarda cüzdanı fark etti. Tanrıverdi, cüzdanı  Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın'a teslim etti.

BAŞKAN İSA'DAN YALÇIN'A TEŞEKKÜR

Minibüs şoförü Üzeyir Tanrıverdi, içerisinde nakit para ve değerli eşyalar bulunan cüzdanı, Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın'a teslim etti. Başkan Yalçın, minibüs şoförünü duyarlılığından dolayı tebrik ederek, gömlek ve kravat hediye etti. Yalçın, ''Minibüs durağımız da 06 J 1781'in şoförü Üzeyir Tanrıverdi müşterisinin araçta unuttuğu çantasını teslim ederek bizleri gururlandırdı.
İçinde gerek kıymetli evrak ve nakit olarak fazla miktarda parayı teslim eden bu kardeşimize teşekkür eder camiamıza örnek teşkil etmesini dilerim'' şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.