Tiryaki: “ Altındağ, Dünya’nın kültür ve turizm başkenti olacak!”

08 Mart 2024 Cuma 13:48
Tiryaki: “ Altındağ, Dünya’nın kültür ve turizm başkenti olacak!”

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, seçim programı kapsamında Ulucanlar Cezaevi Müzesinde basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi.

Veysel Tiryaki, toplantıda daha önce Altındağ Belediye Başkanlığı yaptığı döneme ilişkin faaliyetleri anlatarak gelecek dönemde de bu projelerin üzerine yenilerini ekleyeceğini dile getirdi.

Tiryaki sözlerine şöyle devam etti:

Dünyada her geçen gün yerel yönetimler daha da önem kazanıyor. Artık dünyada şehirler yarışıyor. Adete ülkeler ikinci planda. İnsanlar ülke ismi yerine şehir ismini tercih ediyor. Bugün bir insan yurt dışına, bir ülkeye gideceği zaman ülkenin ismini değil, gideceği şehrin ismini söylüyor. Artık şehirler ön planda. Bunu şunun için söylüyorum, hangi şehir iyi yönetilirse o şehir ön plana çıkıyor.

Altındağ Belediyesi'nde yeniden bir yapılanmaya gideceğini aktaran Veysel Tiryaki, "Belediyede yeniden reorganizasyon yapacağım. Bu ne demektir? Belediye teşkilat şemasını yeniden şekillendireceğim. Belki yeni müdürlükler kuracağım, belki bazılarını kapatacağım. Duruma göre eleman ihtiyacının var mı yok mu bunlara bakacağım. Yani ben çalışan adamın ekmeğiyle oynamam. Ama çalışmıyorsa, gelmiyorsa kendi bilir" diye konuştu.

Tiryaki yapılan sosyal yardımların gizli olması gerektiğini vurgulayarak, biz şehit ailelerine belediye başkanlığımız döneminde sıfır ev verdik bunu sorduğunuz için söylüyorum ama asla bunun üzerinden prim yapmadık” dedi.

Altındağ’da fiziki dönüşümün yanı sıra zihniyet değişimi için de kültür ve sanat merkezleri açtıklarını belirten Tiryaki, kütüphaneler konusunda da gelecek dönemde yeni açılışlar olacağının altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.