TURGUT ALTINOK TÜRKİYE KAMU-SEN’İN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

30 Mart 2024 Cumartesi 11:00
TURGUT ALTINOK TÜRKİYE KAMU-SEN’İN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Türkiye Kamu-Sen’in düzenlediği iftar programına katıldı.

İftarda, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika genel başkanları, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Ankara şube başkan ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

“TÜRKİYE DÜŞMANLARININ ELİNİ SIKIYOR”

İftar programında konuşan Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın Ankara’ya hizmet etmediğini söyledi.  Yavaş’ın sadece seçimden seçime Ankara’da dolaştığını, seçim dışında ne Ankara’nın merkezi ne de  ilçelerine gitmediğini söyledi.

Yavaş’ın sık sık Londra’yı ziyaret ettiğini ve orada Türkiye düşmanlarıyla bir araya geldiğini kaydeden Altınok şunları dile getirdi:

“Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Londra ziyaretlerine baktığımız zaman kimlerle bir araya geldiğini görüyorsunuz. Kimlerle el sıkıştığına baktığımız zaman maalesef hiçbir milliyetçinin, hiçbir ülkücünün, hiçbir Atatürkçünün hatta vatanseverin elini sıkmayacağı Türk düşmanları ve Türkiye düşmanlarının, PKK’nın hamilerinin elini sıktığına tanık oluyorsunuz. Bir dönem İşçi Partisi Genel Başkanı şu an yine milletvekili ve Avrupa Parlamentosu üyesi olan Corbyn ile samimi fotoğrafları var. Yine Londra Meclis üyesi Desai isimli kişi, Kürdistan için adalet kampanyası yönetim kurulu başkanı ve Öcalan için özgürlük resepsiyonunu düzenleyen isim. Londra Meclis üyesi Desai, Selahattin Demirtaş davasını izlemek için Türkiye’ye gelen, Demirtaş’a özgürlük isteyen bir Türk düşmanıdır. Fakat gördüğünüz gibi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Jeremy Corbyn ve Unmesh Desai ile beraber kol kola fotoğrafları vardı. Şimdi geliyoruz Corbyn kimdir? Gördüğünüz gibi bir PKK’lı teröristin cenazesini ziyaret eden yine Corbyn. Şimdi Belçika’da biliyorsunuz, ülkü ocaklarına saldırı düzenlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın sesi var mı? Kınaması var mı? Yok.”

TAŞ MEDRESELİLER TEPKİSİ

ALtınok, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Taş Medreseliler ile ilgili açıklamasını hatırlattı.  Altınok, “Karalar, ‘Bu Taş Medreseliler benim dostum, arkadaşım olamaz’ diyor. Zaten senin ne dostun olur, ne de arkadaşın olur. Siz PKK’yla yol yürüyenler, Türk düşmanlarıyla yol yürüyenler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölmek ve parçalamak isteyenleri belediyelerinizde himaye edenlersiniz. Ne diyor Atatürk? ‘Gaflet, delalet ve ihanet.’ Gaflet, delalet ve ihanet içerisinde olanları görmemiz lazım” dedi.

“ABB’NİN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL BİR ESERİ YOK!”

ABB’nin, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla herhangi bir kalıcı eser bırakmadığını ancak kendilerinin iki tane önemli eseri cumhuriyetin 100. yılına özel hizmete sunduklarını söyleyen Altınok konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın diktiği bir tane taş yoktur. Cumhuriyet’in yüzüncü yılına dair Ankara’da yaptığı bir tane eseri yoktur. Bu milletin değerlerine söven küfreden sanatçılara konser verdirmiştir. Onlar da paraları alıp Ankara’dan İstanbul’a gitmiştir. Fakat Altınok ne yaptı? Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın açılışını yaptığı Atatürk Cumhuriyet Kulesi’ni Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına Türkiye yüzyılına ithaf ettik. Ankara’mıza başkentimize muhteşem bir eser kazandırdık. Yine dün Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesi’ni açtık.”

“CHP İLE DEM ANKARA’DA UZLAŞTI”

CHP ile DEM’in Ankara’da iş birliği içinde olduklarının altını çizen Altınok, açıklamanın DEM'in Ankara Eş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı tarafından ‘Ankara’da uzlaşı sağladık’ diyerek yapıldığını söyledi.

“UYANALIM HAİNLERE FIRSAT VERMEYELİM”

Altınok, DEM oylarının ‘Apo Bey, Apo Bey’ diye konuşan, ‘Selahattin Demirtaş’a özgürlük’ diyen İzmir’de ‘İHA’larınızı, SİHA’larınızı, TCG Anadolu geminizi alıp Türkiye’yi terk edeceksiniz’ diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanına verildiğini anlattı.

“Uyanalım, Ankara’yı PKK’lara Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölmek isteyen hainlere peşkeş çekmeyelim. Bunlara fırsat vermeyelim değerli arkadaşlarım” diye konuştu.

PROJELERİNİ ANLATTI

Altınok hayata geçirecekleri belli başlı projeleri ise şöyle anlattı:

“Kamu-Sen’e tesis olarak Ankara’da güzel bir yer vereceğiz. İçin donatacağız. Ankara’ya en az 100 tane kreş yapacağız. Ulaşımda aktarma saatini bir buçuk saate çıkartıyoruz. Emeklilerimiz ulaşımdan 31 Mart’tan sonra tamamen ücretsiz. Yine 18 yaş ve üniversite öğrencilerimize ulaşım 31 Mart’tan sonra ücretsiz olacak. Su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacağız. ‘Allah’ın verdiği sudan para kazanılır mı’ demiş beş yıl önce. Şu an Ankara Türkiye’nin en pahalı suyunu tüketiyor. Tabii trafik problemini hızlı bir şekilde çözmeliyiz. Nasıl çözeceğiz? Ankara’mızı metro ağlarıyla öreceğiz. 75 tane alt geçit, üst geçit, kavşak, tünel, köprülü kavşak yapmak suretiyle trafiği rahatlatacağız. İnşallah Ankara’mızı sanayinin merkezi, ticaretin merkezi, ekonominin merkezi, sanat ve kültürün merkezi, sporun merkezi sosyal projelerin merkezi yeşil bir başkent yapacağız. Beş tane müze yapacağız. Allah nasip ederse birçok eser ve hizmetlerle bu kadim başkentimizi donatacağız.”

“TRAFİK VE ULAŞIM PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ”

Altınok, Ankara’da trafik ve ulaşımın ciddi bir problem olduğunu söyleyerek:

Pazar günü sandığa gideceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızı, ilçe belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı seçeceğiz. Sevgili Ankaralılar verdiğimiz oy, beş yıllık oy değildir. Belediye başkanları şehrin beş yılını değil şehrin, kentin geleceğini planlar. Geleceğini yönetir. Geleceğine damgasını, mührünü vurur. Dolayısıyla Ankara’mızın beş yılı maalesef boş yıl olmuştur. Biliyorsunuz ulaşım ciddi bir problem. Otobüs duraklarında bekleme süresi uzadı, kuyruklar çoğaldı. Yine Ankara’da trafik bir problem mi? Ciddi bir problem. Sabah akşam gördüğünüz gibi. Çünkü Ankara’da beş yıl içerisinde maalesef trafiğin çözümüne dair yatırımlar yapılmadı. Söz verilmesine rağmen yapılmadı.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.