Vergi mükellefleri için son gün 31 Mayıs

28 Mayıs 2024 Salı 14:45
Vergi mükellefleri için son gün 31 Mayıs

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini ödemeler konusunda uyardı.  Emlak, ÇTV, İRV ve yol harcamalarına katılım payı 1’inci dönem ödemeleri 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Son ödeme tarihinin yaklaşmasıyla  birlikte belediye binasına vergi yatırmak için gelen vatandaşlar, belediyenin çiçek sürpriziyle karşılaştı. Belediye personelinin çiçek takdimi ile mutlu anlar yaşayan ilçe sakinleri çalışanlara bu hoş sürpriz için teşekkür etti.

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre söz konusu vergilerin 2024 yılı 1’inci dönem son ödeme günü 31 Mayıs Cuma olarak bildirildi.

Birçok noktadan ödeme kolaylığı

Vatandaşlar vergi borçlarını, Yenimahalle Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü ödeme salonu, Batıkent, Karşıyaka, Gazi, Şentepe, Susuz Semt Birimlerive tüm PTT şubelerinden 211 656 posta çeki hesabından da kolaylıkla ödeyebiliyor.

İnternetten ödeme fırsatı

Vergi borçlarını bankalar aracılığı ile ödemek isteyen vatandaşlar ise anlaşmalı bankalar Akbank, Şekerbank, TEB, Denizbank, Vakıfbank, Halkbank ve INGşubelerinden vergi borçlarını yatırabiliyor. Evlerinden çıkamayan vatandaşlar ise vergilerini telefonla (444 93 64) ve www.yenimahalle.bel.tr adresinden online olarak kredi kartı ile ödeme imkanına ulaşabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.