Çankaya'da Eylül Ayı Açılış Ayı Oldu!

Çankaya Belediyesinin 2018 yılı yatırımları art arda açılmaya devam ediyor. Eylül ayı içerisinde 2 büyük tesis ve bir park açılışı gerçekleştiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bu hafta sonu Koray Avcı konseri ile Huzur Pazar Yeri ve Ali Kızıltuğ Parkı’nın açılışını yapacak. Eylül ayı sonuna kadar 4 yeni park daha Çankayalının hizmetine sunulacak.

11 Eylül 2018 Salı 13:40
Çankaya'da Eylül Ayı Açılış Ayı Oldu!

Çankaya Belediyesinin 2018 yılı yatırımları art arda açılmaya devam ediyor. Eylül ayı içerisinde 2 büyük tesis ve bir park açılışı gerçekleştiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bu hafta sonu Koray Avcı konseri ile Huzur Pazar Yeri ve Ali Kızıltuğ Parkı’nın açılışını yapacak.  Eylül ayı sonuna kadar 4 yeni park daha Çankayalının hizmetine sunulacak.

Yıl boyunca Çankaya’nın dört bir yanında yükselen tesisleri bir bir hizmete açan Taşdelen, 2018 yılının son 4 ayını da açılışlara ayırdı. 4 ay içerisinde 24 yeni eseri Çankaya’ya kazandıran Taşdelen, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceğiz. Yatırımlarımızı unutulmayacak açılış törenleri ile halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi. Huzura inşa edilen yeni Pazar yerinin açılışını son dönemin sevilen sesi Koray Avcı konseri ile gerçekleştireceklerini belirten Taşdelen, tüm vatandaşları açılışa davet etti.  

 

2 BÜYÜK TESİS VE BİR PARK

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Eylül ayının ilk günlerinde 1000 kişilik toplantı salonu, 400 kişilik nikah salonu ve birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapma olanağı sunan Zübeyde Hanım Sosyal Tesisini, Birlik Mahallesinde Erdal İnönü Yüzme Havuzunu ve Beytepe Parkı açılışlarını gerçekleştirdi. 

Anahtar Kelimeler:
çankaya Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.