İftar sofrası Gazi Mahallesi’nde kuruldu

04 Nisan 2024 Perşembe 12:09
İftar sofrası Gazi Mahallesi’nde kuruldu

Yenimahalle Belediyesi’nin vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirdiği mahalle iftarları Gazi Mahallesi’nde devam etti.Ramazan Ayı’nın huzurunu doyasıya yaşatan mahalle iftarına binlerce vatandaş katıldı.

İftar programı Kur’an tilaveti ve dualar ile başladı. İftar programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Erhan Aras, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Barışın ve sevginin daim olması için çalışıyoruz

Başkan Yaşar, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz mahalle iftarlarında binlerce yurttaşımızla aynı sofrada oruç açıyoruz. Ramazanın huzurunu yaşıyor, paylaşmanın önemini birlikte kavrıyoruz.Ramazan bereketi, paylaşmayı ve hoş görüyü bizlere hatırlatır. Yenimahalle’de barışın ve sevgi ortamının daim olması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. 2009 yılından bu yana Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’nin gelişmesi ve yaşamaktan keyif alınan bir ilçe haline gelmesi adına durmaksızın çalışıyoruz. Yeni seçim döneminde de bize desteğini sunarak tekrar görev yetkisi veren tüm Yenimahalle sakinlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Yenimahalle’de ortak akıl ve eşit yurttaşlık düşüncesiyle gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.