Pursaklar’da yeni imar yolları yapılıyor

Pursaklar Belediyesi, artan ilgi ve yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, ulaşım ağını geliştirme ve erişimi kolaylaştırma amacıyla yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ediyor.

18 Nisan 2024 Perşembe 15:07
Pursaklar’da yeni imar yolları yapılıyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Saray Fatih Mahallesi’nde artan yapılaşma ile birlikte ihtiyaç duyulan bölgelere imar yolları açma çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, ilçe genelinde yeni yol açma ve mevcut yolları yenileme çalışmalarının da devam edeceği belirtildi.

Pursaklar, bölge genelinde artan ilgi ve yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasıyla da önemli bir değer artışı yaşıyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, konuya ilişkin ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz. Açılan yeni yollarla birlikte ilçe sakinlerimiz ev ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım sağlayabilecek. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.