Sincan Belediyesi'nden ilçe vatandaşlarına ücretsiz pazar servisi

Ankara'da Sincan Belediyesi, ilçe vatandaşlarına yönelik sunduğu ücretsiz pazar desteği ile Sincanlıların ayağına pazarı getiriyor. İlçe vatandaşları, pazardan evlerine poşet taşıma derdinden kurtuluyor.

17 Ocak 2024 Çarşamba 14:17
Sincan Belediyesi'nden ilçe vatandaşlarına ücretsiz pazar servisi

Belediye tarafından sunulan ücretsiz pazar servisi ile Sincanlılar, pazara gidip poşet taşıma derdinden kurtuldu. Belirli güzergahlarda hizmet veren belediye ekipleri, evlere ulaşımın kolay olması amacıyla pazar yerlerinden ücretsiz servisler kaldırıyor. Belediye tarafından hizmete sunulan servis araçları, ilçe genelindeki tüm pazar yerlerine hizmet sağlıyor. 

Sincan Belediyesi tarafından belirli güzergahlarda hizmet veren ringler ise Sincanlıların kolaylıkla ve güvenle evleri ile pazar arasında ulaşımını sağlıyor. Sincanlılar belediyenin hizmeti sayesinde poşet taşıma derdinden kurtuluyor. 

Belediye zabıta ekipleri ise, pazar yerlerindeki denetimlerine aralıksız devam ediyor. Sincanlıların güvenle alışveriş yapabilmesi için pazarda belirlenen kurallara uyulup uyulmadığını denetleyen zabıta ekipleri, tüm pazarlarda tartı kontrol noktalarında da hizmet veriyor. 

Zabıta ekipleri tarafından yapılan tartı kontrolleriyle ise, Sincanlılar aldıkları ürünlerin doğru tartılıp tartılmadığını öğrenebiliyor. Sincan Belediyesi, ilçe vatandaşlarının güvenle alışveriş yapabilmesi için hizmetine aralıksız devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.