YKS sınav ücreti Gölbaşı Belediyesinden...

Gölbaşı Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilerin başvuru ücretlerini karşılayacak.Sınav ücreti desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, sınav giriş belgesi, ödeme dekontu ve geçerli bir IBAN numarasıyla birlikte Merkez Belediye Binası, Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi ve İncek Ek Hizmet Binası’na gelerek başvuru yapmaları gerekiyor.

16 Şubat 2024 Cuma 13:12
YKS sınav ücreti Gölbaşı Belediyesinden...

Gölbaşı Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da üniversiteye giriş sınavına (YKS) girecek olan öğrencilerin başvuru ücretini karşılama kararı aldı. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, bu kararı alırken öğrencilerin eğitimine verdiği önemi vurguladı.

BAŞKAN ŞİMŞKETEN AÇIKLAMA

Şimşek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sizlerin yanında olduk. Eğitime verdiğimiz kırtasiye, ücretsiz servis, daha birçok destekle sizleri yalnız bırakmadık. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, sizlerin daha rahat bir eğitim alabilmesi için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Gölbaşı’mızı öğrenci ve eğitim kenti haline getirdik" dedi.

Başkan Şimşek, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Şimdi yine önemli bir dönemde olan geleceğimizin teminatı siz gençler için harekete geçiyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da üniversiteye giriş sınavlarında başvuru ücretlerinizi biz karşılayacağız. Siz yeter ki okuyun. Vatanımıza, milletimize hayırlı bir birey olmak için çalışın. Ben hem başkanınız hem de ağabeyiniz olarak sizlerin hep yanındayım. Rabbim zihin açıklığı versin. Sizlere yürekten başarılar diliyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Kalın sağlıcakla.”

BAŞVURU TARİHİ

Başvurular, 19-28 Şubat tarihleri arasında haftanın her günü belirlenen merkezlerde 08.00-17.00 saatleri arasında alınacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.