Yuvam Anaokulları’ndan Renkli Yıl Sonu Gösterisi

07 Haziran 2024 Cuma 09:42
Yuvam Anaokulları’ndan Renkli Yıl Sonu Gösterisi

Çalışan annelerin yükünü alan, verdiği okul öncesi eğitimle farkını ortaya koyan Mamak Belediyesi Yuvam Anaokullarında yıl sonu gösterisi heyecanı yaşandı.

Mamak Belediyesi Neşet Ertaş, Peyami Safa ve General Zeki Doğan Anaokulu  4 ve 5 yaş grubu öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu gösterisi ailelerin beğenisine sunuldu. 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleştirilen gösteriye Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, meclis üyeleri, aileler ve öğrenciler katıldı. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği programda öğrenciler, bir yıl boyunca elde ettikleri bilgi ve yetenekleri sahneledi. Birbirinden güzel kostüm ve elbiselerle sahneye çıkan miniklerin gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Okul öncesinden üniversiteye

Mamak Belediyesi Anaokulları’nın sayılarını artıracaklarını kaydeden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, “Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Bugün buradaki velilerimizin ve çocuklarımızın mutluluğunu gözlerinde görebiliyorum. İnşallah anaokullarımızın sayılarını artırarak ilçemize kazandıracağız. Çok daha fazla çalışan annemizin yükünü alacağız” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Boran; Mamak Belediyesi’nin enstrüman kursları, gençlik merkezleri ve kütüphaneleri ile anaokulundan üniversiteye kadar birçok hizmeti çocuklar ve gençlere sunduklarını belirtti.

Büyük alkış aldılar

Öğretmenleri eşliğinde farklı ve heyecanlı sunumlar yapan minikler, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Minikler zeybek oyunları, ritim ve dans gösterileri ile davetlilere keyifli anlar yaşattı. Aileler çocuklarının muhteşem performansları karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.