“Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”den Play Station ve iPhone kazanma şansı

İSTANBUL (AA) - Vodafone, 11’inci haftasına giren "Vodafone Red’le Mücbir Sebepler" yayınını izleyenlere iPhone 11 Pro’ya ek olarak Play Station 5 kazanma şansı sunuyor.Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Red, Bartu...

17 Ocak 2021 Pazar 14:02
“Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”den Play Station ve iPhone kazanma şansı

İSTANBUL (AA) - Vodafone, 11’inci haftasına giren "Vodafone Red’le Mücbir Sebepler" yayınını izleyenlere iPhone 11 Pro’ya ek olarak Play Station 5 kazanma şansı sunuyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Red, Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Instagram canlı yayını “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” sponsorluğu kapsamında kazandıran kampanyalar tanıtmaya devam ediyor.

Bugün saat 23.59 itibarıyla 48 saat geçerli olan kampanyadan faydalanmak için izleyicilerin https://www.vodafone.com.tr/benzersiz-teklif-oyna-kazan-kampanyasi linkine girdikten sonra GSM numarasını bırakarak iPhone 11 Pro ve Play Station 5 için tek teklif girmesi yeterli olacak.

Yarışmayı her iki ürün için de gerçek fiyatından bağımsız en düşük benzersiz teklifi veren yarışmacı kazanacak.

Play Station 5 yarışmasının sonucu, 21 Ocak'ta Vodafone Red Instagram hesabından açıklanacak. Yarışmaya tüm operatör kullanıcıları katılabilecek.

Anahtar Kelimeler:
VodafoneVodafone Red
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.