ADNAN BEKER: “MANSUR METRO YAPMAK İÇİN UZAYDAN MI BULACAK PARAYI?”

20 Şubat 2024 Salı 12:44
ADNAN BEKER: “MANSUR METRO YAPMAK İÇİN UZAYDAN MI BULACAK PARAYI?”

TV100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına telefonla bağlanan Ankara Milletvekili Adnan Beker “Hangi belediye başkanı adayı Türkiye’de ben 50 kilometre metro yaparım diyorsa, 100 kilometre metro yaparım diyorsa buna kimse inanmasın. Bir kilometre metronun maliyeti 75 milyon euro.” Dedi.

Bağımsız Ankara Milletvekili Adnan Beker TV100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına telefonla bağlandı. Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan’ın Ankara’ya neden metro yapılmadı sorusuna cevap veren Beker şu ifadeleri kullandı:

“Hangi belediye başkanı adayı Türkiye’de ben 50 kilometre metro yaparım diyorsa, 100 kilometre metro yaparım diyorsa buna kimse inanmasın. Bir kilometre metronun maliyeti 75 milyon euro. Bunu belediyelerin bütçeleri ile yapma şansı yok”.

TUTTURMUŞSUNUZ METRO…METRO…

Burhan’ın “Mansur Bey yapamayacağı sözü neden verdi” sorusuna karşılık ise şu cevabı verdi: “ Metro…metro.. metro… Mansur Yavaş uzaydan mı getirecek bu parayı? 3 senede projesi zor hazırlandı. Tutturmuşsunuz metro… metro.. Ya boş verin bu metroyu. Kimse yapamaz bu metroyu…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.