Aksaray’da çiftçilere yem karma makinası dağıtıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da "KOP Bölgesinde Organize Hayvancılığın Geliştirilmesi Projesi" kapsamında proje bütçesinin yüzde 30'nun Aksaray Ticaret Borsası tarafından karşılandığı 24 yem karma makinası düzenlenen törenle...

14 Ocak 2021 Perşembe 16:18
Aksaray’da çiftçilere yem karma makinası dağıtıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da "KOP Bölgesinde Organize Hayvancılığın Geliştirilmesi Projesi" kapsamında proje bütçesinin yüzde 30'nun Aksaray Ticaret Borsası tarafından karşılandığı 24 yem karma makinası düzenlenen törenle dağıtıldı.

Ticaret Borsasında düzenlenen törende konuşan, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 1 milyon 100 bin lira tutarındaki proje kapsamında imalat ve üretimi Aksaray'da yapılan 24 yem karma makinasının çiftçilere teslim edildiğini söyledi.

Aksaray'da geçmişten bugüne çok güzel işler yapıldığını aktaran Aydoğdu, "Aksaray tarihi misyonu itibariyle İç Anadolu'nun incisi olarak parlamaya devam ediyor. İnsanlar gider sadece geriye hikayeleri kalır. Bizim hepimizin amacı Aksaray da güzel izler bırakmaktır. Çok güzel bir projenin bugün açılışını yaptık." diye konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise kentte tarım ve hayvancılığı öne çıkartmak adına projeler ürettiklerini çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından 24 yem karma makinası hak sahiplerine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.