Beypazarı'nın yaylaları salgın döneminde izole rota oldu

ANKARA (AA) - Tarihi evleri ve kültürel değerleriyle tanınan Beypazarı ilçesinin yaylaları da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde doğa tutkunları için izole rota oldu.Karagöl ve Çukurören yaylalarını ziyaret edenler kar...

18 Ocak 2021 Pazartesi 10:48
Beypazarı'nın yaylaları salgın döneminde izole rota oldu

ANKARA (AA) - Tarihi evleri ve kültürel değerleriyle tanınan Beypazarı ilçesinin yaylaları da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde doğa tutkunları için izole rota oldu.

Karagöl ve Çukurören yaylalarını ziyaret edenler kar yağışının ardından kartpostallık manzara ile karşılaşıyor.

Bungalov evleri ve misafirhanesi bulunan Karagöl yaylası vatandaşların salgın sürecinde kaçış noktası haline geldi.

Çukurören yaylası da doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenlerin tercihi oluyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yürüyüş için geldiği Karagöl yaylasında yaptığı açıklamada, yaylanın henüz tam anlamıyla keşfedilmemiş bir yer olduğunu söyledi.

Kaplan, "Muhteşem, doğa harikası bir yer burası. İnsanların geliş hoş vakit geçirebilecekleri bir alan. Türkiye'nin cennet güzelliklerinden biri. Hemşehrilerimiz, insanlar buraya gelerek, hoşça vakit geçirebilirler." dedi.

Anahtar Kelimeler:
BeypazarıSalgın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.