Beyşehir'deki ormanlık alanlarda bakım çalışmaları tamamlandı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesindeki ormanlık alanlarda yapılan bakım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.Konya Orman Bölge Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü'ne...

24 Aralık 2021 Cuma 11:46
Beyşehir'deki ormanlık alanlarda bakım çalışmaları tamamlandı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesindeki ormanlık alanlarda yapılan bakım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Konya Orman Bölge Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Kurucuova Orman İşletme Şefliği sorumluluk alanındaki 2021 yılı gençlik bakım çalışmalarının son bulduğu belirtildi.

Açıklamada, çalışmalara konu olan bölgelerde yaklaşık 4,6 hektarlık alanda 60 ila 80 santim boya ulaşmış olan ve boy farklılaşmasının belirgin bir şekilde görüldüğü Karaçam gençliklerinde, bu kapsamda sık fertlerin seyreltilmesi faaliyetlerinin tamamlandığı ifade edildi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.