Büyükkılıç, trompet kavşak modelini inceledi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ulaşım yatırımları kapsamında 15 Temmuz Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın kesiştiği kavşağa yapılması planlanan trompet kavşak modelini inceledi....

16 Şubat 2021 Salı 17:47
Büyükkılıç, trompet kavşak modelini inceledi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ulaşım yatırımları kapsamında 15 Temmuz Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın kesiştiği kavşağa yapılması planlanan trompet kavşak modelini inceledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, şehrin iki önemli bulvarı olan Melikgazi ilçesi Altınoluk Mahallesi'nde 15 Temmuz Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın kesiştiği kavşağa, trompet kavşak yapılacak.

Kavşak modelini yerinde inceleyen Büyükkılıç, ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.

Belediye olarak kar, kış dinlemediklerini, vatandaşları daha rahat ulaşım imkanına kavuşturmak için gayret gösterdiklerini kaydeden Büyükkılıç, "Bu amaçla Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve 15 Temmuz Bulvarı’nın kesiştiği noktada yapılacak trompet kavşakta incelemelerde bulunduk." ifadesini kullandı.

Şehrin dört bir yanını birbirinden geniş ve modern yollarla bağladıklarını vurgulayan Büyükkılıç, vatandaşlara keyifle yaşayacakları bir Kayseri imar etmek için çalıştıklarını aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.