Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzede aileye ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, depremzede Hülya Çelebi ve ailesini Ankara'da yerleştikleri evde ziyaret etti.

09 Mart 2023 Perşembe 09:44
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzede aileye ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 6 Şubat'taki depremler sırasında Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bulunan Hülya Çelebi ve ailesinin Çankaya'da kaldığı eve gitti.

Bir akrabasının tahsis ettiği evde iki kızı, iki damadı ve torunuyla kalan Hülya Çelebi'nin eşini, oğlunu, kızını ve torununu depremde kaybettiği öğrenildi.

Buradaki sohbet sırasında depremlerin ardından bölgeye 2 kez gittiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirlerin ilk hâli ve son hâlini hatırladığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, arama kurtarma ekiplerinin enkazdan çıkarılan çocuklara su şişesi kapağıyla su verdiğini söyledi.

Depremde kolunda kırıklar oluştuğunu ve tedavi sürecini anlatan Hülya Çelebi de "AFAD hemen geldi, ellerinden geleni yaptılar. Koluma platin taktılar, şu anda ağrım yok. Eskiye göre çok iyiyim." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Serkan Topaloğlu da Hülya Çelebi'nin fizik tedavi sürecini takip edeceklerini belirtti.

Son Güncelleme: 09.03.2023 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.