Derebucak Kaymakamlığı'nda eğitim toplantısı

KONYA (AA) - Derebucak Kaymakamı Ömer Levent Türk, öğrencilerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi.Kaymakamlık binasında düzenlenen ilçedeki okullarda eğitim konulu toplantıya başkanlık eden Kaymakam Türk, "Veliler, öğretmenler,...

01 Mart 2022 Salı 11:42
Derebucak Kaymakamlığı'nda eğitim toplantısı

KONYA (AA) - Derebucak Kaymakamı Ömer Levent Türk, öğrencilerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi.

Kaymakamlık binasında düzenlenen ilçedeki okullarda eğitim konulu toplantıya başkanlık eden Kaymakam Türk, "Veliler, öğretmenler, idareciler, milli eğitim müdürlüğümüz ve kaymakamlık olarak istişare içinde çalışarak öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmamız lazım. öğrencilerin Türkiye'nin geleceğidir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay da, kurum olarak ilçede öğrencilerin eğitim ortamlarını iyileştirmek ve başarıyı artırmak için yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi" kapsamında Derebucak'ta yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Onur Kafalı, okul ve kurum idarecileri, okul aile birliği başkanları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.