Eskil ilçesinde öğrencilere tablet dağıtıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde "Tabletsiz Öğrenci Kalmasın Projesi" kapsamında belirlenen 20 öğrenciye tablet verildi.Eskil Belediyesi'nce başlatılan proje kapsamında hayırsever vatandaşların da desteğiyle alınan...

14 Ocak 2021 Perşembe 14:30
Eskil ilçesinde öğrencilere tablet dağıtıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde "Tabletsiz Öğrenci Kalmasın Projesi" kapsamında belirlenen 20 öğrenciye tablet verildi.

Eskil Belediyesi'nce başlatılan proje kapsamında hayırsever vatandaşların da desteğiyle alınan 20 tablet, öğrencilere hediye edildi.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, gazetecilere, imkanı olmayan öğrencilere tablet dağıttıklarını söyledi.

Eğitime desteklerinin devam ettiğini anımsatan Belgemen, "Belediye olarak internet, bilgisayar ve tableti olmayan öğrencilerimiz kalmasın, diye bir kampanya başlattık. Dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden bir tanesi, ilk etap tabletlerin dağıtımını yaptık. Tableti, bilgisayarı olmayan öğrenci kalmayıncaya kadar çocuklarımıza desteğe devam edeceğiz." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.