Eskil kaymakamı Yunus Coşkun'dan köylere ziyaret

AKSARAY (AA) - Eskil ilçesi Kaymakamı Yunus Coşkun, Başaran köyünü ziyaret etti.Kaymakam Coşkun, köy muhtarı ve köylülerle sohbet ederek sorunları dinledi.Coşkun, yaptığı açıklamada, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştığını...

20 Aralık 2021 Pazartesi 10:52
Eskil kaymakamı Yunus Coşkun'dan köylere ziyaret

AKSARAY (AA) - Eskil ilçesi Kaymakamı Yunus Coşkun, Başaran köyünü ziyaret etti.

Kaymakam Coşkun, köy muhtarı ve köylülerle sohbet ederek sorunları dinledi.

Coşkun, yaptığı açıklamada, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştığını söyledi.

Vatandaşa hizmet etmek için bu makamlarda oturduklarını anlatan Coşkun, şöyle konuştu:

"Zaman zaman vatandaşlarımız kaymakamlığa gelerek bizleri ziyaret ediyor, varsa sorununu ve isteğini iletiyor. Kaymakamlıkta işlerimizin bittiği zamanlarda bizlerde kimsenin gelmesini beklemeden esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Göreve başladığımız günden bugüne ilçemizin belde ve köylerine ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugünde ilçemizin şirin köylerinden birisi olan Başaran köyümüzü ziyaret ederek muhtarımızın misafiri olduk. Köydeki okulumuzu ziyaret ederek çocuklarımızla okul sevincini paylaştık. Kıymetli muhtarıma, bizlere eşlik eden çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.