Fransa'dan bisikletle yola çıkan 2 seyyah Ankara'nın Beypazarı ilçesine ulaştı

- Guillaume Riguccini ve Chorly Boilley, yolda buldukları köpek yavrusunu koruma altına alınması için ilçeye kadar yanlarında taşıdı

18 Şubat 2021 Perşembe 15:53
Fransa'dan bisikletle yola çıkan 2 seyyah Ankara'nın Beypazarı ilçesine ulaştı

ANKARA (AA) - Fransa'dan bisikletleriyle yola çıkan 2 arkadaş, Ankara'nın Beypazarı ilçesine ulaştı.

Başkentin, tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan ilçesi Beypazarı, bisikletle dünya turuna çıkanların geçtiği noktalar arasında yer alıyor.

Guillaume Riguccini ve Chorly Boilley de Fransa'dan başladıkları yolculuklarında, yanlarında köpek yavrusu ile ilçeye geldi.

Riguccini, gazetecilere, yaklaşık bir yıldır dünya turunda olduklarını ve günde 60-80 kilometre pedal çevirdiklerini belirtti.

İstanbul'dan itibaren İpek Yolu güzergahını takip ederek, Nallıhan ve Beypazarı'na geldiklerini anlatan Riguccini, şunları kaydetti:

"Bir gece Nallıhan'da konakladık, ardından Beypazarı'na geldik. Beypazarı'nı çok beğendik. Buradan Kapadokya'ya geçeceğiz, ardından da İran ve Türkmenistan'la turumuz devam edecek. Bize Beypazarı'nda rehberlik hizmeti veren Belediye Kültür Müdürü Zafer Poyraz ve ekibine teşekkür ederiz."

Fransız bisikletliler, gelirken yolda buldukları köpek yavrusunu ise bakımını üstlenmeleri için ilçedeki hayvanseverlere teslim etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.