Güdül'de sokak hayvanları aç bırakılmıyor

ANKARA (AA)- Güdül Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde, belirlenen alanlara köpekler ve kediler için mama bırakıyor.Güdül Belediyesinden yapılan açıklamada, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde, sokaklardaki...

13 Ocak 2021 Çarşamba 16:22
Güdül'de sokak hayvanları aç bırakılmıyor

ANKARA (AA)- Güdül Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde, belirlenen alanlara köpekler ve kediler için mama bırakıyor.

Güdül Belediyesinden yapılan açıklamada, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde, sokaklardaki köpek ve kedilerin aç bırakılmadığı bildirildi.

İlçe genelinde kedi ve köpekler için mama bırakılma alanları oluşturulduğu ifade edilen açıklamada, bu alanlara hergün mama bırakıldığı bildirildi.

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, hayatın vazgeçilmezleri, evlerin bekçileri konumunda bulunan kedi ve köpekleri aç bırakmadıklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Güdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.