İl Tarım ve Orman Müdürü Şahin, yeni tesis edilen serayı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Kocasinan ilçesinde yeni tesis edilen serayı inceledi. Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Şahin, Kocasinan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdulaziz Yıldırım ve teknik ekibi ile birlikte...

17 Şubat 2021 Çarşamba 15:00
İl Tarım ve Orman Müdürü Şahin, yeni tesis edilen serayı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Kocasinan ilçesinde yeni tesis edilen serayı inceledi.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Şahin, Kocasinan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdulaziz Yıldırım ve teknik ekibi ile birlikte Kocasinan ilçesi Cırgalan Mahallesi'nde bulunan üretici Nuh Mehmet Bayram'a ait yeni tesis edilen serayı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Şahin, Kayseri şartlarında 7 bin metrekare kapalı alanda kurulan örtü altı seranın yeşillik üretiminde kullanılması ve üretime geçmesinin il adına gurur verici olduğunu belirtti.

Kurulan seranın ilk mahsullerini vermeye başladığını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Eksikler ve sıkıntılar var fakat bunların hem üreticimizle hem de kurumumuz teknik ekibi ile kısa zamanda tamamlanıp iklim ve ortam şartlarına uygun ürünlerin üretilmesinde fayda sağlanacaktır. Şu anda serada yetiştirilen ürünlerin çeşitlendirilmesinde ve doğru tür ve çeşit seçiminde belirli alışkanlıkların dışına çıkılması amacıyla vatandaşımıza gerekli teknik destek personelimiz tarafından verilmektedir. Uzun yıllardır klasik yöntemlerle üretim yapan bu üreticimizin modern yöntemlerle tanışarak bu tesisin kurulmuş olması gurur vericidir. Kendisini tebrik ediyor ve bereketli olmasını diliyorum."

Üretici Bayram ise il müdürlüğüne teşekkür ederek, devletin tüm kurumlarıyla her zaman üreticinin yanında olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.