Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Düşünen Şehir Dergisi'ne ödül

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yayınlanan Düşünen Şehir Dergisi, Türkiye Belediyeler Birliği (TÜRDEB) tarafından ödüle layık görüldü.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜRDEB izleme...

11 Ocak 2021 Pazartesi 14:54
Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Düşünen Şehir Dergisi'ne ödül

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yayınlanan Düşünen Şehir Dergisi, Türkiye Belediyeler Birliği (TÜRDEB) tarafından ödüle layık görüldü.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜRDEB izleme komisyonu tarafından 2020 yılı başından itibaren ülke genelinde takip edilerek analizi yapılan dergiler içerisinde, kategorilerine göre ödüller sahiplerini bulurken, Düşünen Şehir Dergisi "şehir" kategorisinde ödül aldı.

İçeriğinde sanattan tarihe, kültürden toplumsal konulara kadar şehre ilişkin birçok konuyu, aralarında akademisyenlerin de bulunduğu, nitelikli ve zengin yayın, hakem ve danışma kurulu ile işleyen dergi, ilk defa düzenlenen yarışmada "şehir" kategorisinde dereceye girdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyecilikte, altyapı kadar sosyal hayat, sanat ve kültüre de yatırım yapmanın önemli olduğunu belirtti.

Düşünen, okuyan, okutan şehir bilinci ile hareket ettiklerini anlatan Büyükkılıç, "Bu türden süreli yayınlarımızla, kitaplarımızla bu çalışmalara katkıda bulunuyoruz. Bildiğimiz belediyecilik anlayışının yanında bu türden kültüre, sanata kısaca hayata dair çalışmalarımız da bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır. Bugün şükürler olsun bunun meyvelerini de almaktayız. Başarımız daim olsun." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.