Kayseri'de kar ve tipiden kapanan bazı yollar ulaşıma açıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kar ve tipi nedeniyle kapanan bazı yollarda ulaşım sağlanmaya başladı.Karayolları Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Pınarbaşı'yı Kayseri, Gürün ve...

17 Şubat 2021 Çarşamba 19:05
Kayseri'de kar ve tipiden kapanan bazı yollar ulaşıma açıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kar ve tipi nedeniyle kapanan bazı yollarda ulaşım sağlanmaya başladı.

Karayolları Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Pınarbaşı'yı Kayseri, Gürün ve Şarkışla'ya bağlayan kara yolları, ekiplerin çalışmaları sonucu ulaşıma açıldı.

Tır geçişine izin verilmeyen Pınarbaşı-Kahramanmaraş kara yolunu da açan ekipler, trafik akışına kapalı olan Sarız-Afşin kara yolunda ulaşımın sağlanması için aralıksız çalışıyor.

Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı karla mücadele ekipleri, kapalı mahalle yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.