Kayseri'de son bir ayda 313 şüpheli tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de son bir ayda çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan bin 291 şüpheliden 313'ü tutuklandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, 15 Ocak-14 Şubat arasında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş...

18 Şubat 2021 Perşembe 13:26
Kayseri'de son bir ayda 313 şüpheli tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de son bir ayda çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan bin 291 şüpheliden 313'ü tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 15 Ocak-14 Şubat arasında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet, Gasp, Hırsızlık, Ahlak, Oto Hırsızlık ile Yankesicilik ve Dolandırıcılık büro amirlikleri ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyonlarda bin 291 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 313'ü, sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince de aynı dönemde yürütülen çalışmalarda kaybolan 98 kişiden 88'i bulundu, 10'unu arama çalışmaları sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.