Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, meteoroloji tarafından yapılan uyarılarla bir dizi önlem aldıklarını bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Çolakbayrakdar, ilçe genelinde soğuk ve yağışlı...

15 Şubat 2021 Pazartesi 17:34
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, meteoroloji tarafından yapılan uyarılarla bir dizi önlem aldıklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Çolakbayrakdar, ilçe genelinde soğuk ve yağışlı havaya karşı belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Çolakbayrakdar, "Mevcut araçların yanı sıra yeni aldığımız araçlar ile Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, olası soğuk ve yağışlı havaya karşı tüm önlemlerini aldı. Bu önlemler içerisinde greyder, yol tuzlama araçları, kamyonlar, kaldırım temizleme araçları var. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekipler, 3 vardiya halinde 24 saat görev başında olacak. Depomuzda bulunan 5 bin ton tuz ile tuzlama çalışmalarımız durmaksızın devam edecek." ifadelerini kullandı.

- Palancıoğlu Melikgazi Belediyespor Voleybol takımını kutladı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erkekler 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Melikgazi Belediyespor Voleybol takımını, Halkbank'ı 3-1 yendiği için kutladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada Başkan Palancıoğlu, takımın kendilerine olan güveni arttıkça maçlarda alınan galibiyetlerin sayısının da arttığını belirtti.

Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyesi olarak amatör ruh, profesyonel yönetim ile her zaman yerel spora ve sporcuya destek olacağız. Kendilerine başarılar dilerim. Oyuncularımızı ve takımımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

- KCETAŞ olumsuz hava koşullarına hazır

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk AŞ (KCETAŞ), olumsuz hava koşullarında olası elektrik kesintilerine karşı tüm tedbirleri aldı.

KCETAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, yoğun kar yağışı ile fırtına beklentisi nedeniyle olası elektrik kesintilerine karşı şirket tüm tedbirleri aldı.

Kayseri merkezinde 18, ilçelerde 33 ekip olmak üzere 51 ekip, olası kriz anında müdahale etmek için ilave 23 ekip hazır bekletiliyor.

Sahada 217 personelle olası elektrik kesintilerinin en asgari sürede giderilmesi amaçlanıyor.

- Talas Belediyesinden sağlık eğitimi

Talas Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile belediye personeli ve vatandaşlara biyosidal uygulama, dezenfeksiyon ve haşeratla mücadele eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezinde gerçekleşen eğitim programının teorik kısmı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilirken ekipman desteği ve uygulamalı eğitim kısmını ise Talas Belediyesi gerçekleştirdi.

Biyosidal ilaçlama ve eğitimi sorumlusu Ülkü Yavaş tarafından yapılan teorik eğitimlerde hijyen, dezenfeksiyon yöntemleri ve ilk yardım gibi konular anlatıldı.

Öte yandan eğitime Hacılar Belediyesi çalışanları da katıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.