Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 210 dairenin kura çekimi yapılacak

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 210 dairenin kura çekimi ile anahtar tesliminin yapılacağını açıkladı.Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada,...

18 Mayıs 2021 Salı 13:45
Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 210 dairenin kura çekimi yapılacak

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 210 dairenin kura çekimi ile anahtar tesliminin yapılacağını açıkladı.

Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, modern bir şehir anlayışıyla hareket ederek kentsel dönüşüm hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Hayata geçirdikleri en önemli projelerden birinin Kazım Karabekir Mahallesi'nde olduğunu ve yapılan dönüşümle burasının çehresinin değiştiğini vurgulayan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Hizmet etmeye yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Kazım Karabekir Mahallemizde tüm sosyal donatıları ile güzel bir ortam hazırlayacağız. Melikgazi Belediyemiz kentsel dönüşüm konusunda sadece Kayseri'de değil, Türkiye'de de en önemli işlevi yapan belediyelerden bir tanesi. Kazım Karabekir Mahallemizde 21 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da yapılacak anahtar teslim programında dairelerimiz sahipleriyle buluşacak. Hak sahibi olan vatandaşlarımıza evlerinin hayırlı olmasını diler ağız tadıyla oturmalarını temenni ederim. Kazım Karabekir Mahallesi'nde kent dokusu yenileniyor bambaşka modern bir mahalle ortaya çıkıyor. Küçükali, Anbar, Kazım Karabekir, Yıldırım Beyazıt ve ileri zamanlarda Çorakçılar, Aydınlık Evler mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam edecek. Hayırlı olmasını dilerim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.