Kırşehir Valisi İbrahim Akın'dan Regaip Kandili mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Akın, mesajında, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi ikliminin habercisi olan Regaip Kandili'ne kavuşmanın huzurunun yaşandığını...

17 Şubat 2021 Çarşamba 13:46
Kırşehir Valisi İbrahim Akın'dan Regaip Kandili mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi ikliminin habercisi olan Regaip Kandili'ne kavuşmanın huzurunun yaşandığını belirtti.

Regaip Kandili'nin yüce Allah'ın birçok lütuf ve ihsanlarda bulunduğu, hayırlı istekleri kabul ettiği, hata ve günahları bağışladığı, tüm Müslümanların en güzel şekilde istifade etmesi gereken fazileti yüksek bir gece olduğunu vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Maneviyatı yüksek bu zamanları vesile kılarak nefsimizin terbiyesi, ailemizin mutluluğu, milletimizin birlik ve beraberliği ve tüm Müslümanların hidayete ermesi için rabbimize dua etmeli, ömrümüzün geri kalanında daha güzel ve huzurlu bir dünyanın inşası için gayret göstermeliyiz. Başta Kırşehirli hemşerilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutluyor, gönüllerimizi huzura sevk eden üç ayların ve mübarek kandil gecesinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.